Thailand-stedet hvor turister alltid kommer tilbake

I det siste tiåret det var mange hendelser i Thailand-få terrorangrep, fugleinfluensa, tsunami, politisk uro… har men turister flokkes til Thailand hvert år som ingenting skjedd. Hver person som har besøkt Thailand vet årsaken og hvis du har et dilemma hvis du skulle velge Thailand eller noen andre eksotiske reisemål, vi anbefaler deg å lese denne artikkelen og ta en beslutning.
Hovedstedene er vanligvis stedene hvor vi først møter en landet og dets folk. Bangkok er hovedstaden i Thailand eller Krung Thep (City of Angels) som lokalbefolkningen kaller det.
Selv om Thailand og Bangkok kan besøkes under hele året er det sannsynligvis det beste alternativet å besøke den om vinteren, fordi det er veldig tørt i motsetning til høsten for eksempel når det er perioden monsunvinder og luften har høye nivåer av fuktighet. Men uansett regn og fuktighet temperaturen er alltid høy og 10-15 minutter etter regn alt er tørr igjen. Du kan se mange vennlige og hyggelige mennesker i Bangkok. De fleste av dem respekt kongefamilien så lage vitser om det ikke anbefales. Du kan se bilder av kongefamilien rundt Bangkok. Thailandsk mat som kan oppleves på hvert hjørne i Bangkok er utmerket, kombinasjonen av krydder er perfekt, kan du ha et mellommåltid for 0,5$ selv om det er bedre å prøve noe litt litt dyrere fordi du ikke vet hvordan magen kan reagere på gaten mat i et fremmed land. Bangkok er en by uten en klassisk center som kan forvirre turister vant for europeiske byer. Dette kan være litt vanskelig i retning, men du kan ta en tuk-tuk til enhver tid for billig pris og går til raskt. Hvis du leter etter et sted å oppleve nattelivet og gledene av Bangkok bør du besøke Pat Phong district. Ikke glem å besøke flytende markedene og ta en tur til de mest kjente buddhistiske templene i byen.
Hvis du ønsker å utforske Thailand videre en tur til Phuket. Det er en øy Sør rundt 900 kilometer fra Bangkok. Denne øya tilbyr noen fantastiske turer, spesielt de Phang Nga-National Park og Phi Phi-øyene. Øya Phuket har ikke noen betydelige kulturelle attraksjoner, men det er kjent for sin vakre natur (fantastisk xiios fossefall, vakre utkikksposter og en av de vakreste strendene på planeten-Kata, Karon og Patong Beach). 20 km nord for Patong beach kan du besøke Fantasea Vis komplekse der du kan se viser med levende dyr og dusinvis av akrobater.
Thailand er fantastisk, og disse er noen av grunnene hvorfor hver turist har besøkt Thailand gjør planer å komme tilbake igjen.

Leave a Reply